• 01
/ 01

De Camping

Het campingterrein ligt achter onze woning en zo'n 500 meter van de waalbandijk en uiterwaarden, maar ook dicht bij het dorp en de winkels. De camping heeft 23 ruime verharde plaatsen afgebakend met beukenhaagjes, alle zijn voorzien van 6 ampère stroom. Op de plaatsen zijn tevens verharde stroken voor caravan of camper, zodat u altijd waterpas staat. Het grasveld is gelegen op zandgrond en heeft een goede afwatering.

Voor fietsers is er een mooi trekkers veldje dichtbij de sanitaire voorzieningen en bij de recreatieruimte.

De camping is autovrij en auto's worden geparkeerd op het verharde parkeerterrein aangrenzend aan de camping. Er staan karretjes die u kunt gebruiken om bv. boodschappen naar uw kampeerplaats te brengen. 
 Er is een mooie recreatie ruimte met een biljart, dartbord, diverse spelletjes en leesboeken waar u gebruik van kunt maken. Tevens is er een terrasje aanwezig, waar u gezellig kunt zitten.

Het is ook mogelijk om onze volledig ingerichte ruime “pipo” wagen te huren met een 2 persoons bedstee, zodat u ook zonder caravan, camper of tent bij ons kunt overnachten. Op de camping is een overdekte fietsenstalling met voldoende oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Ook is er een jeu de boules baan, vergeet dus niet om de jeu de boules ballen mee te nemen. Op de verharde plateaus kunt u een kleed leggen (geen plastic), op het gras mogen geen kleden worden gelegd. Om het uitzicht van medekampeerders niet te beperken zijn luifels aan de voortent niet toegestaan (uitzonderingen daargelaten).

Wij reserveren geen plaats nummers maar het is wel mogelijk om een voorkeursplaats aan te geven, daar houden wij dan zoveel mogelijk rekening mee, het is echter geen garantie. Campers zijn toegestaan echter tot 3500 kg en max. 6½ meter, verder zijn er geen faciliteiten voor campers. Bij slecht weer laten wij geen campers op het veld toe, er is eventueel een verharde plaats waar 2 campers kunnen staan.

Afdrukken E-mail

Camping den Hoogenberg
Molenstraat 14 - 6657 BW Boven Leeuwen
+31 487 596 533